pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

7 důvodů, proč jít v létě do barev

12.07.2013

Černá je elegantní, nestárnoucí a tajemná. Lichotí všem typům postav, je nesmrtelná a nepostradatelná pro většinu z nás. A teď střih.

Představte si svůj šatník úplně bez černé – kolik kousků oblečení vám zbyde? Bude to dost na to, abyste bez problémů mohli vyrazit do práce nebo budete muset zůstat doma v pyžamu?

Nebojte, nepanikařte, jen tak filozofuju. Čistě teoreticky. Bez černé to nejde - je přeci elegantní, nestárnoucí a tajemná. V létě ovšem může působit depresivně, odměřeně a fádně. Našel jsem tedy 7 důvodů, proč si letos hýčkat šatník barvami:

1.)    Rozzáří. Víte, jak vás změní blankytně modrá blůza, žlutý top anebo jemně růžová? Je čas to vyzkoušet. Nejlépe na vlastním okolí.

2.)    Upoutá pozornost. Černé šaty patří do společnosti, šaty pastelových barev zase na rozpálené letní ulice. Sluší totiž každé ženě a zvýrazní její něžnou krásu.

3.)    Navodí hravost. A bude vás to bavit. Léto si žádá pestrost, uvolněnost a barvy vyzařující radost. Nebojte se tak ani různě barevných laků na nehty, kabelky neladící k botám nebo sladce růžových rtů. V lásce a v létě je dovoleno cokoliJ

4.)    Dodají na sex-appealu. Je to stále ta dokola omílaná pravda – rudá barva je sexy a žádné pánské oko ji nepřehlédne. A to je dost pádný důvod ji do šatníku zařadit, že.

5.)    Dodají energii. Barevný šatník se podepíše jak na vaší náladě, tak i na vaší sebeprezentaci. Není totiž tajemstvím, že jinak kráčíte po chodníku v rudě červené a jinak nosíte šedou.

6.)    Odliší vás. Existuje muž, který by přehlédl ženu v bílé mezi desítkou žen v černé? Ne. Existuje žena, která by si nevšimla zájmu muže o danou ženu v bílém? Ne. A nikde přitom není psáno, že tou ženou v bílé nemůžete být vyJ

7.)    Zkrášlí. Barvy tedy umí dodat dobrou náladu, sex-appeal i energii. A s tím musí člověk jedině zkrásnět. A to nehledě na to, co má zrovna na sobě!

Stále váháte?

Pak si ponechte černou jako základ svého šatníku. Přidávat můžete jen barevné drobnosti či doplňky, zesvětlit vlasy či pozměnit make-up. Ano, možná už tak si budete připadat jako nový člověk. Budete totiž působit přístupněji a veseleji.

pepa.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace