pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jak vybíráme nové kolegy do týmu Pepa.cz?

29.09.2014

Vývoj se nikdy nezastaví, a protože chceme držet krok se současnou poptávkou na trhu, stále se zdokonalujeme a rozšiřujeme náš tým. Výběru nových kolegů věnujeme velkou pozornost, s každým uchazečem se snažíme najít společnou řeč a odhalit jeho schopnosti a motivaci. Zkrátka chceme, aby se u nás noví kolegové cítili dobře. Chtěli byste u nás pracovat a chcete vědět, co vás čeká při výběrovém řízení?

  1. Aktuální nabídku pozic naleznete na našem webu v sekci kariéra, některé nabídky se objevují i na našem profilu na Facebooku, Twitteru nebo na LinkedInu. Pokud objevíte pozici, která by sedla přesně vám, neváhejte a zašlete strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem na e-mail uvedený u inzerátu.

  2. Na zaslané životopisy reagujeme v co nejkratší možné době, někdy se může tato doba vzhledem k počtu uchazečů prodloužit. Nejpozději do 3 týdnů se vám ozve personalistka s vyjádřením, zda jste pozváni na osobní pohovor. Pokud dostanete záporné vyjádření, nezoufejte a i nadále sledujte kariérní stránku a naše profily na sociálních sítích, třeba se objeví pozice, která vám bude sedět lépe.

  1. Na základě zaslaných životopisů se vybere skupina kandidátů, jejichž životopisy nejlépe odpovídají dané pozici a ti jsou pozváni k prvnímu kolu pohovoru.

  1. První kolo probíhá v našem sídle a jedná se o ústní pohovor, který trvá okolo 30 minut. V prvním kole se potkáte s personalistkou, ta vám blíže představí pozici a náš portál. Pohovor probíhá formou rozhovoru, ten je především o vás, a proto budete mít dostatek prostoru se představit. Součástí pohovoru může být i otestování dovedností, které souvisí s danou pozicí, ale nemusíte se ničeho bát, v žádném případě vás nechceme stresovat.

  1. Ti nejlepší uchazeči z prvního kola jsou pozváni k dalšímu kolu pohovoru, kde se potkají s potenciálním nadřízeným, který hledá posilu do svého týmu. Pohovor opět probíhá klasickou formou rozhovoru a opět může dojít k otestování vašich dovedností.

  1. Rozhodnutí o výsledku pohovoru se vždy snažíme sdělit co nejdříve, abychom vás nenechali dlouho v napětí. Bohužel ne vždy máme dobrou zprávu, ale s vaším dovolením si životopis uchováme a v případě, že budeme obsazovat pozici, která by pro vás byla vhodnější, oslovíme vás přímo.

  1. V případě, že máme dobrou zprávu, zbývá už jen domluvit termín nástupu a těšíme se na nové kolegy.

 

pepa.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace