pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Mohou být menším sourozencem většího a slavnějšího pohoří, ale to neznamená, že by jim snad byla do vínku dána menší porce krásy. I přes mohutný stín Vysokých Tater jsou Nízké Tatry klenotem na slovenských turistických mapách. Hotel Ostredok*** si je toho dobře vědom a nabízí vám skvělou dovolenou s wellness, polopenzí i regionální slevovou kartou.

 

Hotel Ostredok - Slovensko - ilustrativní foto

 

Ubytování je pro vás připraveno ve dvoulůžkovém pokoji s manželskou nebo oddělenou postelí. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení, LCD TV, satelitní připojení, telefon a WiFi.

 

Hotel Ostredok - Slovensko - ilustrativní foto

 

Otevřený prostor, romantika, příjemná atmosféra a kreativní kuchyně jsou synonyma, která vystihují stylovou hotelovou restauraci La Collina. Nádherný výhled na Chopok umocňuje zážitek z jídla a pobytu zde. Každé ráno si pochutnáte na snídaních formou švédských stolů, večer vás čeká 4chodové menu.

 

Hotel Ostredok - Slovensko - ilustrativní foto

 

Dávku relaxu si užijete v hotelovém wellness centru, kde máte 1x hodinový vstup do parní, infra a finské sauny (2x u 2., 3. a 4. varianty, 3x u 5. varianty) a 1x hodinový vstup do jacuzzi pod širákem (2x u 2., 3. a 4. varianty, 3x u 5. varianty). Navíc se můžete těšit na slevu až 20 % na masáže.

 

Hotel Ostredok - Slovensko - ilustrativní foto

 

Další sleva, tentokrát 30 %, je pro vás připravena na vstup do Stanišovské jeskyně. A navrch dostanete i slevovou kartu LIPTOV Region Card, kterou uplatníte při všelijakých volnočasových i sportovních aktivitách.

 

Hotel Ostredok - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Demänovské jeskyně (4,5 a 6,5 km)

Známější a bližší ze dvou čarovných jeskyní je jeskyně Svobody, která má zajímavý systém chodeb, podzemních síní a dómů, stejně jako i pestrou a bohatou krápníkovou výzdobu. Jedná se o Národní přírodní památku, ze které je zpřístupněno 1 800 m. O kousek dál najdete Ledovou jeskyni. Z roztátého sněhu vniká do jeskyně nejvíce vody, která ihned mrzne a vytváří mohutné sloupy i podlahový led.

 
Hotel Ostredok - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Rafting v areálu vodního slalomu v Liptovském Mikuláši (18 km)

Areál vodního slalomu, ve kterém vyrostli olympijští vítězové Michal Martykán a Elena Kaliská. Vyzkoušet si kanál mohou jak naprostí začátečníci, tak i pokročilí.

 

Hotel Ostredok - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Superfly – Liptovský Mikuláš (18 km)

Jedinečnou adrenalinovou atrakci simulující volný pád tvoří unikátní větrný tunel s kruhovou skleněnou letovou komorou. Létání v superfly nevyžaduje žádnou fyzickou přípravu a je vhodné pro všechny zdravé osoby od 6 let.

 

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace