pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Když sebou hodí fotbalista na zem, protože ho soupeř udeřil konečky vlasů do obličeje a chudáček tedy málem umřel, tak se asi shodneme na tom, že simulování je ostuda. Jenže není simulace jako simulace! Díky simulaci letu si můžete splnit sen a až na 60 minut se stát pilotem letadla Piper Sport.

 

30–60 minut v leteckém simulátoru SimFly v Praze

 

Čeká vás cesta kolem světa. Nejdříve dostanete kompletní instruktáž s veškerými informacemi o průběhu celého letu. Informace o veškerých nouzových situací, které mohou nastat během standardního letu, či situace při zhoršeném počasí až po extrémní situace při špatných povětrnostních podmínkách.

 

30–60 minut v leteckém simulátoru SimFly v Praze

 

Budou vám vysvětleny přibližovací a odletové postupy, komunikace s věží a vše, co pilot každého letadla musí skutečně udělat. Za tu dobu si vyzkoušíte vzlet a přistání na Letišti Václava Havla v Praze, podíváte se na menší letiště v Pardubicích, kde si zkusíte nouzově přistát, a dále se vydáte na letiště do Innsbrucku a hodinu zakončíte v Caribicu u moře (u 1. varianty 30 minut).

 

Scenérie letu je promítána na plátno, což umožní široký rozhled a navigaci. Po celou dobu je vám k dispozici instruktor, se kterým po přistání zhodnotíte celý let, a on odpoví na vaše dotazy.

 

30–60 minut v leteckém simulátoru SimFly v Praze

 

Komunikace mezi instruktorem a pilotem probíhá pomocí sluchátek, jinak by pokyny přehlušil hluk motoru. Simulátor je vybaven systémem pro rozhlížení po letadle, tudíž se nestane, že by při finálním náklonu u přistání nebylo vidět nic, než oblohu.

 

30–60 minut v leteckém simulátoru SimFly v Praze

 

Nutno rezervovat termín na tel. čísle: +420 776 711 606.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace