Kdo u vás v rodině vždy vařil nejchutněji a tak, že to vypadalo, že z vás chce mít pořádného puclíka? No ano, babička přece! Na rozdíl od jejích, často velmi výživných a nezdravých jídel, však Babča Zoša vaří jen ty nejzdravější polévky bez chemie a živočišných složek, aby si na nich smlsli nejen masožravci.
Babča Zoša vaří od roku 1990 pro malou rodinnou firmu z Dolního Slezska, kde její dobroty objevily Dobroty od Tety. Dává si záležet na tom, aby její polévky byly bez konzervantů a glutamátů, jen z kvalitních lokálních produktů. V každé krabičce jsou 4 porce, s jedním sáčkem zeleninové směsi a jedním sáčkem s kořením.
Příprava je velmi jednoduchá. Polévky vsypete do 1 litru studené vody, přivedete ji k varu a na mírném ohni vaříte 20–25 minut. Na závěr vám dává Babča jednu radu – do hotové polévky můžete přidat lžíci másla či oleje, do boršče lžíci kysané smetany. Dobrou chuť!
- 1. varianta za 49 Kč: Červený boršč od Babči Zoši
- 2. varianta za 49 Kč: Ukrajinský boršč od Babči Zoši
- 3. varianta za 49 Kč: Houbová polévka s flíčky od Babči Zoši
- 4. varianta za 49 Kč: Cibulačka od Babči Zoši
- 5. varianta za 49 Kč: Hrášková polévka od Babči Zoši
- 6. varianta za 49 Kč: Houbová polévka s krupkami od Babči Zoši
- 7. varianta za 49 Kč: Ječná kroupová polévka od Babči Zoši
- 8. varianta za 49 Kč: Rajská polévka ostrá od Babči Zoši
- 9. varianta za 49 Kč: Rajská polévka s rýží od Babči Zoši
- 10. varianta za 49 Kč: Cizrnová polévka od Babči Zoši
- 11. varianta za 49 Kč: Čocková polévka od Babči Zoši
- 12. varianta za 49 Kč: Žurek od Babči Zoši