pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kam s Pepou vyrazit v Brně?

06.10.2014

Jak už jste si jistě stačili všimnout, stále rozšiřujeme naši nabídku nejen po celé republice, ale i v jednotlivých městech. Chcete udělat něco pro krásu, zacvičit si, dobře se najíst nebo se postarat o vašeho miláčka na čtyřech kolech? Jste z Brna nebo to tam máte kousek? Na následujících řádcích vám představíme nabídky, které si můžete užít přímo v Brně.

Jednou pro vždy skoncujete s neupraveným vzhledem. Ve studiu Andanika proděláte kompletní proměnu vizáže, že se ani sama nepoznáte. Navíc vás zkušené profesionálky naučí, jak si nový vzhled udržet.

Přes to, že léto už definitivně skončilo se nechcete vzdát krásného opálení? To ani nemusíte, solárium zachrání situaci a vaše pokožka bude mít i nadále ten správný odstín. Personál salonu Bellezza klade důraz na zdraví klientů, proto se zde používá špičkové horizontální solárium Luxura 530 SLi.

Každému člověku sluší úsměv, a když v něm září bílé zuby, stane se přímo neodolatelným. Nebojte se, že by vás bělení zubů nějak bolelo, profesionálové ve studiu The One Wellness vědí přesně, co dělají. Za 40 minut budete odcházet s chrupem světlejším o 2–8 odstínů.

Rybičky Garra Rufa se staly v pedikúře hitem posledních let. Rybičky se vám postarají o nevšední zážitek a ještě k tomu o skvělý peeling nohou. Tento nevšední zážitek si můžete ve studiu Diana dopřát sami nebo ve dvou.

Stále svádíte boj se svou postavou, ale nedaří se vám vyhrát? Ukončete tuto válku jednou pro vždy a pořiďte si permanentku na hubnoucí procedury. Vyzkoušíte hubnoucí loď Energy Infra Ray Capsule 360,ošetření Lipolaserem a přístrojovou lymfodrenáž včetně ručního rozmasírování.

Zlepšit kondici a zhubnout nějaké to kilo se snaží snad každý. Skvělým pomocníkem pro zlepšení fyzičky je současný hit Power Plate. Pouhá půl hodinka na tomto přístroji se vyrovná hodině a půl tréninku. Vyzkoušet si toto cvičení můžete pod vedením trenéra v Power Plate Kotlářská.

Náročný trénink si zaslouží odměnu. Co takhle zajít na dobrou večeři do restaurace Double Pub? Pochutnáte si na 300 gramech kuřecích prsíček a 300 gramech vepřových kotletek s americkými bramborami.

Netradiční prostředí a k tomu skvělé jídlo? V M-paláci si užijete obojího do syta. V 15. patře výškové multifunkční budovy M-palác vám naservírují Svatomartinské menu pro dva.

Zima se už blíží, nečekejte na první sníh a přezujte pneumatiky už teď. Kompletní přezutí včetně vyvážení kol pro osobní automobily i dodávky nabízí autoservis Hope.

 

pepa.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace