pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Otestováno: Hotel Corona

30.10.2015  | Otestováno

Rádi zkoušíme to, co prodáváme, a proto jsme tentokrát vyrazili do Kaplic. A to nejenom kvůli krásnému jihočeskému městu, ale hlavně kvůli hotelu Corona, který na stránkách pepa.cz nabízíme. Služby a fotky hotelu nás opravdu okouzlily.

Hotel se nachází v těsné blízkosti náměstí a centra města. K dispozici je parkování naproti hotelu ve dvoře, takže o auto se rozhodně nemusíte bát. Na první pohled vypadá hotel malinký, ale naprosto splňuje svůj účel.

Když jsme dorazili po dlouhé cestě z Prahy na místo, měla jsem hned dobrý pocit a byla moc spokojená. Celé zázemí hotelu je velmi moderní a čisté. Na pokoji je pohodlná postel, televize, prostorná skříň, zrcadlo s věšákem a hezká roztomilá koupelna, celkově jsem si připadala jako v takovém malém bytečku.

Po ubytování jsme si šli domluvit čas navštívení wellness, které bylo v ceně voucheru. Původně jsme si představovali návštěvu spíše po večeři, ale byly nám nabídnuty pouze dopolední a polední hodiny. Čas jsme zvolili od 11 do 13 hodin, a nakonec to byl ten nejlépe zvolený čas, protože jsme potom mohli v klidu vyrazit na výlet a nebyli jsme ničím limitováni.

Slečny na recepci neměly zrovna dobrou náladu, ale se vším nám vyšly vstříc, pan provozní byl naopak velmi příjemný. Když jsme šli do wellness, byla nám poskytnuta čistá prostěradla, ručníky jsme si museli vzít z pokoje.

Wellness bylo naprosto parádní. Vířivka byla barevně podsvícená a průběžně měnila barvy, k občerstvení jsme dostali ledovou vodu s citrónem a mohli jsme začít pořádně relaxovat.

Saunu mohu jedině doporučit. Ten pocit, kdy se rozpálení ze sauny zchladíte ledovým vědrem, je opravdu fantastický, potom jenom nerušeně ležíte na lehátku a tento krásný doznívající pocit si užíváte. Tato rychlá změna teploty je velmi zdravá pro váš organizmus a imunitní systém.

Snídaně byla také moc dobrá a bohatá, mohli jsme si vybrat z několika možností. Na výběr byla vajíčka, párky, müsli s jogurtem, tousty, šunka, sýr, paštika a spousta dalšího.

K dispozici je také fitko, které vypadalo prostorně a stroje moderně. Bohužel jsme ho nestihli vyzkoušet, i když jsme moc chtěli, tak nám to čas a lenost nedovolily :). Škoda, že byl pobyt jen na tři dny, ráda bych tam byla mnohem déle.

Možností výletů v okolí je mnoho a samozřejmě jsme se inspirovali našim blogem a jeho tipy na výlety v jižních Čechách. Vyrazili jsme do Českého Krumlova a na zámek Hluboká.

Hotel Corona určitě doporučuji.

NA NABÍDKU POKRAČUJTE ZDE

Za pepa.cz

Karolína


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace