pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pozdrav z Berlína

14.08.2013

Chvíli mi to trvalo, ale jak jsem slíbil, mám pro vás hlášení z velkého módního veletrhu Bread & Butter, který se konal 2. – 4.7. v Berlíně.

Vlastně ani ne tak já, jako naše módní specialistka Andrea.

Víte, za normálních okolností bych si tam ten výlet samozřejmě udělal rád já, ale ona Andrea všechny ty zahraniční dodavatele přeci jen přesvědčí lépe než animovaná figurka Pepíka, byť teda v Armani obleku. Takže ve finále jsem byl vlastně rád, že jela ona. No a abyste věděli, že Vám nic netajíme, přikládám vám dopis, který mi od ní dneska přišel.

„Milý Pepo, musím říct, že mi dlužíš minimálně dvojku bílého. Bylo to náročnější než jsem si myslela. Hned po příjezdu jsem se vydala směr veletrh na překrásné berlínské letiště Tempelhof, které bylo celé věnováno jen tomuto veletrhu. Vypadalo to ale, že podobný nápad měl minimálně celý Berlín, protože lidí tam bylo opravdu hodně (představ si, že dokonce dorazila i královská smetánka - princezny Beatrice a Eugenie z Yorku), než se mi vůbec podařilo dostat se dovnitř, o sehnání taxi na cestu zpět do hotelu nemluvě. Počasí nám přálo až moc, takže musím říci, že ryze letně laděný doprovodný program na venkovní ploše letiště, přišel vhod… Představ si, že sis mohl zahrát třeba beach volejbal, nebo si jen tak lehnout na lehátko a chytat bronz. Ale i vevnitř bylo kromě práce, co dělat. Já si třeba nechala ušít džíny na míru, doslova a do písmene. Vybrat jsem si mohla i barvu nitě a knoflíků. Ale dost zábavy. Byla jsem tam samozřejmě pracovně!

A co jsem tedy zjistila?

Že příští léto se můžeme těšit na léto ve stylu \\\"Surf & Beach\\\",  to bude legrace, co říkáš? Spousta veselých barev a uvolněných střihů. Asi se zásobím už nyní (OP link). 

Že tenisky budou slavit velký návrat. Ty taky máme v nabídce už teď. Jsme nějak napřed, viď? (tenisky link)

A že tak, jak letos frčely osmdesátky, příští rok se můžeme těšit na oprášení devadesátek.

Krom toho se mi podařilo navázat kontakty s některými ze 630 vystavovatelů, které jsem na Bread and butter měla možnost vidět. Některé z těch značek stihneme zákazníkům představit ještě na podzim. A důkazem, že jich není málo, budiž moje zavazadlo.

Hmotnost zavazadla před cestou do Berlína: 6,5 kg

Hmotnost zavazadla po naložení katalogy, vizitkami a vzorky nových dodavatelů: 29,6 kg

No, myslím, že ty bys to neuvezl.

Tak se těš. Brzy se stavím a ukážu ti, co jsem si pro naše zákazníky přichystala. 

Zdraví,

Andrea“

Tak vidíte. Vypadá to, že se máme všichni na, co těšit. Já na Andreu, vy na to, co vám v Berlíně domluvila a Andrea na další módní veletrh. Tuším, že další je na podzim v Paříži…

Krásné letní dny,

pepa.cz

 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace