pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Trendy Jaro/Léto 2014

08.10.2013

Sliboval jsem vám módní trendy. Nejen novinky z návštěvy veletrhu v Paříži, ale i souhrn všeho žhavého, co běhalo na molech v rámci světových dnů módy, si můžete vychutnat právě nyní. Zde jsou:

 

#1 KYTKY, KYTKY, KYTKY

U Diora vypadala celá scéna jako květinové království. Duo Dolce & Gabbana se zas nebálo použít kytky jako 3D prvek a Stella McCartney je zakomponovala do krajkových materiálů. No alespoň se nemusíme strachovat, když se nám nepodaří hned sundat vánoční kila?

#2 XXL

Nadměrné velikosti všeho druhu doslova ovládly všechna přehlídková mola. Zapomeňte na stres z přebytečných kil. Teď je snadno schováte a ještě budete trendy!

#3 Materiály 3D

I návrháři musejí být inovativní. Rozličnost materiálů už dávno není omezena  druhem či barvou. A tak vznikly inspirativní 3D materiály, které uchvátí nejen vaše oči... Jen si to představte, vybírat si látku podle pohlazení!

#4 BLING BLING

Všechno, co se třpytí a nebát se toho! Tak velí světoví návrháři. No já myslím, na párty dobrý, ne?! ;o)

#5 VVV

Zkrátka Velké Výstřihy do V. Ale pozor, jen pro odvážné! Nahá kůže pod nimi nutností - žádné vrstvení či maskování. Konečně trend, ze kterého mám jako muž upřímnou radost!

#6 PUNTÍKY

Malé, velké, barevné či černobílé, hlavně prostě kulaté. Puntíky jsou již několikátou sezónu super trendy. Tak si také nějaké nezapomeňte pořídit! Máte rádi berušky? :o)

#7 ČERNOBÍLÁ KLASIKA

Nestárnoucí elegance, která zvýrazní vaše přednosti a zároveň je tak rafinovaná, že zahalí vaše nedostatky. Tohle prostě miluju! :-)

#8 KOKTEJL BAREV

Nebojte se kombinovat zdánlivě nezkombinovatelné barevné kousky!  Budete si navíc připadat mladší, veselejší a plná energie.

#9 HODINA GEOMETRIE

Asymetrie střihů, jednobarevné outfity a geometrické vzory.  Z barev vede hlavně bílá, oranžová a sytá modrá.

#10 BOHÉMSKÝ STYL

Květinové a exotické vzory, které představují lásku k přírodě a spojení s ní. Charakteristické jsou volné střihy a přírodní materiály. Make love, not war :-)

 

pepa.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace