Nechte se unášet na vlnách dokonalých chutí a nezapomenutelných gurmánských zážitků. Povečeříte totiž v luxusní designové restauraci Green Yacht, která kotví na břehu Vltavy.
Hotelová restaurace s výhledem na vodní hladinu za kulatými lodními okny poskytuje příjemné a útulné prostředí pro posezení až 50 osob. Nabízí vám možnost ochutnat vynikající speciality moderní české kuchyně v neotřelém lodním prostředí.
Šéfkuchař Jan Bušina a jeho sehraný tým vaří vždy s důrazem na nejvyšší kvalitu a čerstvost surovin. Tentokrát si pro vás připravil vyšperkované české menu, a aby si pochutnal opravdu každý bez rozdílu, jsou pro vás navíc připraveny různé varianty pokrmů. Vybrat si tak můžete ze 2 různých předkrmů a 4 hlavních chodů.
Kompletní menu (vybírejte vždy jedno jídlo):
-
předkrm:
- vepřová terina z uzeného kolene a šunky s celozrnnou hořčicí, marinovanou cibulkou a ovocnou redukcí
- velký GreenYacht salát s citronovým vinaigretem a krutony
-
hlavní chod:
- grilovaný steak z kuřecího prsa s bylinkami, máslová brokolice, mačkané brambory s jarní cibulkou a omáčka z modrého sýru
- filátko z anninského pstruha s restovanou mladou kapustou, bramborovou kaší a citrusový dresinkem
- české vepřové "DUO“ restovaná panenka na jablečno-mrkvovém pyré a pozvolna tažený bůček s kroupami
- hovězí pečeně se svíčkovou omáčkou, karlovarský knedlík, brusinky
-
dezert:
- tradiční domácí lívance se zakysanou smetanou a borůvkovou omáčkou
Rezervace míst nejpozději 48 hodin předem na telefonu +420 775 854 490 nebo e-mailu reception@greenyachthotel.com.