pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

O paní Kolombové se sice mnoho mluvilo, ale nikdo ji na vlastní oči neviděl. Teď však o sobě dala vědět a věřte, že to bude zážitek. Pravou ruku jí dělá poručík Jahoda, s nímž bude probíhat veškerá e-mailová komunikace, během které vám budou poskytovány stopy vedoucí k pachateli zločinu.

 

Online detektivní hra paní Kolombové

 

Jak to probíhá?

Hra probíhá na základě e-mailové komunikace s poručíkem Jahodou. Poručík vám e-mailem zašle první informace k případu a následně si od něj vyžádáte informace, o kterých si myslíte, že jsou pro vás důležité k pátrání. Pokud řeší případy mimo kancelář, nebude s vámi moci hned spolupracovat, ale ozve se vám hned, jak to půjde.

 

Online detektivní hra paní Kolombové

 

Délka hry je neomezená, záleží jen na vás, jak rychle budete s poručíkem komunikovat. Hrajte z pohodlí svého domova nebo odkudkoliv, kde budete mít přístup k internetu. Hrát můžete 3 hodiny, ale klidně i několik dnů a to v průběhu celého dne v čase od 09:00 do 21:00.

 

Online detektivní hra paní Kolombové

 

Jsou pro vás připraveny 2 různé obtížnosti hry:

 

Online detektivní hra paní Kolombové

 

Detektivní hry paní Kolombové jsou naživo úspěšně provozované v Praze od roku 2012. Nyní se ovšem dostávají i k těm, kteří nejsou z Prahy, s možností zahrát si na detektiva pomocí internetu.

 

Online detektivní hra paní Kolombové



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace