pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Fotoalba jsou už přežitkem, nyní vládnou pohyblivé obrázky! Profesionálové z Videozážitků vám z fotografií sestaví videoklip, který si budete moci přehrát na vašem počítači nebo smartphonu. Už ho také nikdy nikam nezaložíte a vaše vzpomínky budete mít na dosah pár kliků myší.

 

 

Poslouží také jako originální dárek k různým příležitostem, jako jsou narozeniny, Vánoce či výročí svatby nebo jen tak pro radost. Tomuto sestřihu vašich vzpomínek totiž roste každým dnem hodnota. Materiál za několik uplynulých let zpracovaný do jednoho klipu bude za pár let úchvatnou a kouzelnou podívanou. 

 

Video – krásná vzpomínka na váš zážitek

 

Nabídka platí pro zájemce po celé ČR, jelikož předání podkladů probíhá elektronicky. Vyplněním formuláře sdělíte tvůrcům svou představu o zpracování. Podle vámi stanovených vlastností bude vybrána hudba do pozadí, kterou sami schválíte. Po zpracování vám bude zasláno k připomínkování (v ceně je 1 korekce).

 

Dle přání je možné nahrát video na YouTube jako neveřejné – uvidí je pouze ten, kdo dostane odkaz, což se hodí pro sdílení s rodinou či přáteli.

 

Video – krásná vzpomínka na váš zážitek

 

Balíček obsahuje zpracování max. 20 fotografií, max. 5 minut videozáznamu, až 3 hudební skladby, fotokoláž ve videu, verze HD nebo Full HD, verze pro smartphone, zaslání souboru videa, nahrání na YouTube.

 

Video – krásná vzpomínka na váš zážitek



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace