pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Přejete si i vy nosit oblečení, které toho víc odhaluje, než skrývá, ale připadá vám, že na to nejste dostatečně štíhlá? Hubnutí za pomoci sportu a diet je ale příliš zdlouhavé a vyžaduje mnoho trpělivosti a energie, kterou můžete investovat do užitečnějších věcí. Proto vsaďte na Universal Contour Wrap. S ním totiž za pouhé 2 hodiny ztratíte minimálně 15 cm! A k tomu ještě zbavíte tělo škodlivých toxinů.

 

Zeštíhlující a detoxikující Universal Contour Wrap v Brně

 

Zní vám to moc dobře na to, aby to byla pravda? V salonu Nefertiti se ale chlubí průměrnou ztrátou 20–25 centimetrů již při prvním zábalu. Dokonce vás ještě uklidní oznámením, že tato ztráta vydrží, takže z toho budete mít užitek ještě dlouho po opuštění salonu.

 

Zeštíhlující a detoxikující Universal Contour Wrap v Brně

 

Universal Contour Wrap pomůže každému, kdo hledá nejlepší start zeštíhlovacího programu s cílem přemoci neposlušné zóny a docílit perfektní postavy. Bez ohledu na váš tvar nebo velikost postavy se můžete spolehnout na tento unikátní způsob, jak vytvarovat a zpevnit tělo.

 

Zeštíhlující a detoxikující Universal Contour Wrap v Brně

 

Jak to funguje?

UCW byl vynalezen Dr. Richardem Stremem po rozsáhlém výzkumu blahodárných minerálů používaných při lázeňských ošetřeních. Ošetření zahrnuje zabalení zhruba 25 elastickými obinadly, která byla předem namočena a ohřátá v roztoku z bahna bohatého na vzácné minerály.

 

Kombinace bahna a obinadel napomáhá zpevnit uvolněnou kůži a stlačuje zóny, ve kterých je uložen tuk. UCW napíná kůži a oživuje její elasticitu. Zákazníci odcházejí zpevněni s rozdílem ztracených centimetrů, který je okamžitě měřitelný. Speciální technika zabalení může být cíleně použita v průběhu ošetření pro vylepšení specifických zón, jako jsou boky, břicho nebo hýždě.

 

Zeštíhlující a detoxikující Universal Contour Wrap v Brně

 

Jak dlouho to trvá?

Aplikace trvá méně než 45 minut, potom relaxuje zákazník po dobu jedné hodiny, zatímco zábal pracuje. Mnoho salónů využívá tuto dobu pro nabídnutí zákazníkovi jedno z doplňujících ošetření např. manikúru. Po zábalu není potřeba, aby se zákazník osprchoval, bahno se vsákne do kůže a krásně ji zjemní. Celá doba zábalu je asi 2 hodiny.

 

Jak se měří výsledek?

UCW je propagován s garancí ztráty 15 centimetrů, proto je důležité ukázat zákazníkům, kolik centimetrů ztratili. Všechny zábaly začínají počátečním měřením na specifických bodech po celém těle. Po ošetření se znovu měří a to ve stejných bodech. Nakonec se spočítá výsledek ztracených centimetrů. Po zábalu dostane zákazník vývojový diagram, jehož součástí jsou také po-zábalové pokyny.

 

Zeštíhlující a detoxikující Universal Contour Wrap v Brně

 

Je tato ztráta centimetrů opravdu garantovaná?

Ano! S Universal Contour Wrapem máte garanci ztráty minimálně 15 centimetrů již při prvním ošetření. Pokud se tak nestane, ošetří vás znovu zdarma. Takže opravdu nemáte co ztratit, kromě spousty centimetrů.

 

Kolik centimetrů ztratíte?

Počet centimetrů je velice rozdílný u každé osoby. Vy máte garanci ztráty minimálně 15 centimetrů při prvním ošetření, ale průměrná ztráta je 20–30 centimetrů. Pro dosažení maximální ztráty se doporučuje kúra složená ze 3 ošetření, při které ztratíte cca 50 centimetrů. Často se stává, že žena ztratí až jednu konfekční velikost.

 

Zeštíhlující a detoxikující Universal Contour Wrap v Brně

 

Ztratíte také kilogramy s Universal Controur Wrapem?

Protože výsledná ztráta je úbytek toxinů a ne tukové buňky, rozdíl v kilogramech nezaznamenáte. UCW je ošetření s garantovanou ztrátou centimetrů, které tvaruje a zpevňuje vaše tělo tak, že i bez úbytku kilogramů můžete ztratit až konfekční velikost a to pouze za 2 hodiny.

 

Jak často můžete být baleni?

K dosažení nejlepšího výsledku je doporučená doba mezi ošetřeními 7–10 dní. Mimo to prošla každá UCW terapeutka školením, takže vám určitě individuálně poradí, jak dosáhnout maximálního výsledku právě u vás.

 

Zeštíhlující a detoxikující Universal Contour Wrap v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace